jueves, 12 de mayo de 2011

CEA 6 DE MAIO

Estas son as fotos e vidos da última cea que fixemos o pasado venres 6 de Maio, na cal cociñaron Berto, Humber, Manolo e Jose.



O menú estivo centrado nun producto que non pode faltar na casa dun bó comedor; O PORCO.


E non estamos a falar dun porco calquera, desta volta tivemos a sorte de degustar as exquisiteces do PORCO CELTA. Os entrantes estiveron compostos de chourizo e salchichón Celta e brochetas de rape negro con langostinos.


O primeiro prato foi un exquisito Santiaguiño ou bruños acompañados dun excelente albariño.


O prato principal foi Celta ó forno acompañado de patacas panadera e cebola caramelizada, nesta ocasión o caldo elexido foi un ribeira sacra con corpo e forte textura.


O postre, receta Francesa ó estila Berto de Alicia, foron unhas galletas con pedras de chocolate, a primeira impresión eran as de unhas galletas secas, nada máis lonxe da realidade pois non quedou ninguha nos pratos da mesa.






Ponlle nota ós cociñeiros e deixa o teu comentario.












3 comentarios:

Choco dijo...

Nota media alta para os cociñeiros. Menú rico e distinto, algo en teoría tan sinxelo coma o xamón asaso resultou ser un magnífico prato, o porco Celta axudou moito iso si.

Arzak dijo...

Un Dez en todo....servizo....cociña e animación en Portugal

Karlos Arguiñano dijo...

Boa nota para o grupo, seguramente que as actividades no país veciño serviu moito a subir nota.