martes, 8 de febrero de 2011

El grupo marisquero respondió a la encuesta!!







Como pudisteis comprobar el pasado viernes, tuvimos totalmente en cuenta vuestras opiniones, queridos comensales, y seleccionamos mariscos de la mejor calidad de los mares de las Rías Baixas, para los "palaladares" más exquisitos. El menú se compuso de Mejillones al vapor con el vino de recepción (albariño de Arbo....con el que Juan nos volvió a sorprender en la elección), Navajas a la plancha, Percebes, Ostras de 1ª, Centollo de la ría, Langostinos. De postre una sorpresita "Bica galega al chocolate". En los próximos días esperamos contar con vídeos y más fotografías de la cena........y......por supuesto vuestros comentarios.

Seguimos con máis fotos da gran festa do marisco, quedan tamén un par de videos.


Degustación duns mexilóns ao vapor, barato e riquísimo.




E a comer sin parar.



Quen da máis, Berto parece que estás na subasta....


A foto dio todo.


Que ganas de volver a comerte.......


Todo listo para comenzar, coma sempre Toñi proba a comida por si está en mal estado.


Brindando polo éxito dos cociñeiros


A tertulia e sagrada en tódalas ceas......

video

Carlos xa ten correo electrónico, BIEN.

3 comentarios:

Txocosalceda dijo...

Noraboa os cociñeiros do 1º grupo do ano formado por Humber, Manolo e Jose. Ademais de atender as peticións da enquisa os productos que troxeron eran de primeira calidade, !!as ostras eran exquisitas¡¡¡¡ buenos todo estaba esquisito.

Txocosalceda dijo...

Pouco a pouco imos animándonos a participar, está ben.

Podemos deixar aberta suxerencias de cara o seguinte grupo, expl: peixe, carne, guiso, asado, etc, cada un que poña a súa aportación ou reflexión.

Anónimo dijo...

Eu quero comer corzo ou xabarín.....!!!!