Mil disculpas por colgar esta entrada tan tarde, pero entre que as fotos chegaron por correo ordinario despois de pasar por cinco paises e os deberes do traballo..... pero bueno aquí temos o que aconteceu esa noite.
Cociñaron Tabo, Humber e Carlos que nos recibiron coma tódolos grupos cun entrante para tomar un viño mentras esperamos polo resto de compañeiros. Desta vez foi algo quente, o grupo estaba atento a chegada dos comensais e ía sacando unha gambas o ajillo moi ricas e no seu puntiño de picante. A mesa estaba correctamente preparada, coa disposición adicional de dispoñer dunha carta co menú que logo degustamos; e ahí donde o grupo xa comeza a gañar a simpatía dos presentes.
Pasamos ó menú, por certo variado e contundente, pois había peixe e carne e a repetir si o estómago o permitía. De primeiro obsequiáron-nos cunha DORADA Ó FORNO que estaba realmente exquisita, o segundo prato, (un dos que non te deixa quedar mal nunca), foi unha espectacular CARRILLADA DE TERNERA que ademáis de estar no punto ideal de cociñado era dunha calidade realmente boa. O postre, coma a comida non era nada farturenta, puxeron unhas MAZÁS O FORNO EN ALBARIÑO que estaban riquísimas, iso si costou realmente acabar de comelas.
Aquí quedan unhas fotos de recordo doutro Venres de Txoco.
Cociñaron Tabo, Humber e Carlos que nos recibiron coma tódolos grupos cun entrante para tomar un viño mentras esperamos polo resto de compañeiros. Desta vez foi algo quente, o grupo estaba atento a chegada dos comensais e ía sacando unha gambas o ajillo moi ricas e no seu puntiño de picante. A mesa estaba correctamente preparada, coa disposición adicional de dispoñer dunha carta co menú que logo degustamos; e ahí donde o grupo xa comeza a gañar a simpatía dos presentes.
Pasamos ó menú, por certo variado e contundente, pois había peixe e carne e a repetir si o estómago o permitía. De primeiro obsequiáron-nos cunha DORADA Ó FORNO que estaba realmente exquisita, o segundo prato, (un dos que non te deixa quedar mal nunca), foi unha espectacular CARRILLADA DE TERNERA que ademáis de estar no punto ideal de cociñado era dunha calidade realmente boa. O postre, coma a comida non era nada farturenta, puxeron unhas MAZÁS O FORNO EN ALBARIÑO que estaban riquísimas, iso si costou realmente acabar de comelas.
Aquí quedan unhas fotos de recordo doutro Venres de Txoco.
No hay comentarios:
Publicar un comentario